top of page
heart-3147976_1920.jpg

299€

Sisältää

  • 12 vk ohjausta

  • 12 zoom tapaamista

  • 12 aihetta ja harjoitusta

  • Henkilökohtainen

  • Pilottiryhmä

Anna valosi loistaa

Pitkään koin olevani elämässäni jotenkin hukassa. Opiskelin ja halusin olla koko ajan jotain parempaa. En ollut ikinä tyytyväinen itseeni. Arvostelin taukoamatta itseäni ja muita. Lopulta uskaltauduin katsomaan peiliin.

 

Moni meistä elää elämäänsä jollekkin toiselle. Vähättelee itseään ja omia kykyjään. Kuulostaako tutulta? 

 

Opimme toimintamallit sukupolvien takaa, lapsuudessa, koulussa, työelämässä, yhteiskunnassa jne. Toimimme autopilotilla suurimman osan ajastamme. Haluatko antaa ohjat sinua pyörittävälle ohjelmoinnille?

 

80% ajasta ajatuksemme ovat negatiivisia, mikäli emme kiinnitä niihin huomiota. Luolamies aikoina tämä on ollut selviytymisen elinehto. Nykyajassa kuitenkin informaatiota kaadetaan niskaamme paljon ja suurin osa niistä on varsin negatiivista. Jos valitset kiinnittää huomiosi tähän negatiivisuuteen, niin se vaan lisääntyy elämässä.

 

Haluatko irtautua tästä autopilotista? 

 

Anna valosi loistaa on tutkimusmatka itseesi. Ota ohjat omiin käsiin ja valitse toisin. 12 viikon aikana saat harjoituksia ja tehtäviä, jotka auttavat sinua näkemään omien toimintamallien, kaavojen läpi. Opit hallitsemaan tunteita ja valjastat mielen voiman käyttöösi.

Matkalla rakkauteen on henkilökohtainen valmennus zoomin välityksellä. Pääset viikoittain keskustelemaan ja harjoittelemaan kanssani.

(Halutessasi voit tehdä harjoitukset myös hevosen kanssa)

 

Haluan jakaa tämän matkan kanssasi, koska meidän jokaisen aika on loistaa.

Pilottiryhmä 1.5.-30.7.2023

'

  

bottom of page